Youtube Twitter Facebook Pinterest

PoChiChuan

PROEFLES

METEEN AANVRAGEN!

 

SHAOLIN KEMPO - CHINESE VECHTSPORT VOOR IEDEREEN

Vechten? Maar ik ben helemaal niet agressief?

Enkele kenmerken van een goede vechtsport zijn dat je kunt werken aan je zelfbewustzijn, coördinatie, balans en zelfvertrouwen. Je kunt je energie kwijt en blijft soepel terwijl je volop in beweging bent. Een vechtsport met elkaar beoefenen in een veilige en prettige omgeving heeft al deze voordelen in zich. Bij Po Chi Ch’uan kan dat allemaal.
Vanaf 16 jaar en ouder ben je van harte welkom.


- Jonger dan 16 jaar? -

Ook voor kinderen is een vechtsport een prachtige basis. JeugdVechtsport Tilburg is een onderdeel van Po Chi Ch’uan en is er voor jongeren van 5 tot 16. Zij kunnen op een veilige wijze al de voordelen die een vechtsport bied ervaren. Via diverse leuke spelvormen leren de kinderen hun technieken en zullen ze geestelijk en lichamelijk sterker worden.

BEZOEK JEUGDVECHTSPORT TILBURG.

 

Welkom

Po Chi Ch'uan is een chinese vechtsport.

Kom je ‘matten’? 


‘Ik wil meer rust en zelfvertrouwen'

'Ik wil met vechtsport mijn energie kwijt'

'Ik wil me kunnen verdedigen’

 
Complete vechtsport

Welke reden je ook hebt om sportief aan de slag te gaan, bij ons vind je de actie waar je naar zoekt. Je wordt lichamelijk en geestelijk fitter, je leert om situaties in te schatten en op de juiste manier te reageren. Je leert hoe je kalm en alert kunt reageren en je energie te richten. Po Chi Chuan (spreek uit: Poo Tsji Tsjoehan) is een unieke vechtsport uit China die je sterker maakt. Niet alleen je spieren en gewrichten, maar ook je hoofd. Je leert anders denken, anders aankijken tegen wat er om je heen gebeurt. En dat voelt geweldig. 

Unieke aanpak

Onze vechtsport kun je alleen maar in Tilburg doen. Gelukkig dat jij hier in de buurt woont dus. Bijzonder is ook dat we geen ingewikkelde regeltjes hebben, maar dat we op gevoel oefenen. Wel op basis van de principes, die kenmerkend zijn voor Po Chi Chuan. Wil je daar meer over weten, dan vind je meer informatie op pochichuan.nl 

Goed bezig

We besteden onder andere aandacht aan val breken, handgrepen, zwaardvechten en meditatie. In elke training ligt het accent ergens anders, maar alles komt aan bod. Het gaat bij ons niet om het winnen, maar om het bezig zijn. En iedereen is welkom. Mannen, vrouwen, jong en oud. Je zult merken dat het er allemaal heel gemoedelijk aan toegaat bij ons. Plezier, persoonlijke aandacht en respect voor elkaar staan bij ons centraal. 

Ontdek je kracht

Hoe hoog jij de lat ook wilt leggen voor jezelf, we bieden je de mogelijkheid om je doelen te bereiken. Of je nu weerbaarder wil worden, kracht, scherpte en techniek wil ontwikkelen of gewoon lekker met je lijf bezig wil zijn.

Vraag het maar eens aan onze deelnemers. Die zullen bevestigen dat ze verder gekomen zijn dan ze eerder voor mogelijk hielden.

Ben jij klaar voor een unieke ervaring?      

Kom dan eens langs voor een gratis proefles!

Aanmelden?

Prijzen

 • Lid worden

  Lid worden

  Vanaf 16jr
  €20/mnd Schrijf je in met het contactformulier Ma en Wo
  19:00-21:00
 • Proefles

  Proefles

  Vanaf 16jr
  Gratis Geen probleem,
  vraag aan!
  bespreek een datum
  om mee te doen
 • Jeugd

  Jeugd

  5 tot 16 jaar
  €16/mnd Schrijf je in met het contactformulier Elke woensdag
  18:00-19:00
 • Jeugd

  Jeugd

  5 tot 16 jaar
  Gratis Vraag een gratis proefles en doe mee Doe mee en beleef plezier aan deze sport
 • 1
Locatie

Waar trainen wij

Po Chi Socials

Youtube

Twitter

Facebook

Pinterest

Login

Informatie voor de leden:

Contact

Als je vragen hebt over Po Chi Ch'uan, neem dan contact met ons op!

 • Stichting Po Chi Ch'uan Tilburg
 • Jeugd Vechtsport

Telefonisch bereikbaar: 013-5359487

 • Email: info@pochichuan.nl
 • Adres: Oeralweg 47
 • Postcode: 5022GR
 • Plaats: Tilburg
 • IBAN: NL33 INGB 0004 7102 31
 • KvK: 18089111