Youtube Twitter Facebook Pinterest

PoChiChuan

Boek JOUW PROEFLES

Uitgebreide uitleg
Uitleg oefeningen

Het is eenvoudig. Doe jezelf een plezier en klik op de onderstaande PROEFLES-knop. Er opent dan een eenvoudig formulier. Vul dat in en stuur het op met de VERZEND-knop.

Er is een extra ruimte op het formulier om persoonlijke informatie, een vraag en/of voorkeursdatum aan te geven.

Waarom EEN PROEFLES

Een zelfverdediging moet je gewoon uitproberen

We begrijpen dat je de sfeer en de manier van lesgeven wilt proeven. We bieden je de gelegenheid om dat kostenloos te ervaren.
Vrijblijvend en geen verplichting tot lidmaatschap.
Boek jouw proefles. Klik hiervoor op de onderstaande knop.

 • Jouw proefles is kostenloos en geheel vrijblijvend
 • Ervaar zelf hoe wij lesgeven
 • Leer je mede-trainees kennen
 • Daag jezelf op een prettige manier uit en leer jezelf te verdedigen
 • Toegankelijk voor beginner en gevorderde
 • Iedere les is uniek

Waarom Po Chi Ch’uan SHAOLIN KEMPO

Iedereen gelijk

Er zijn veel vechtsportscholen met vaste tradities en strikte hiërarchische regels. Plezier tijdens de les is uit den boze. Je mag alleen meedoen met nieuwkomers. En je moet godsdienstachtige rituelen uitvoeren. Dát zul je bij ons niet meemaken.
Bij ons geen hiërarchie, iedereen is gelijk. Wij verwelkomen iedereen. Ongeacht capaciteiten, geloof, sekse, geaardheid, huidskleur, etniciteit. RESPECT is wat wij uitdragen. Plezier in samen sporten vinden wij heel belangrijk.

Wij hebben geen banden- of gradensysteem. Ook doen wij niet aan examens of wedstrijden. Natuurlijk dagen we je wel uit, maar dat heeft niets te maken met ‘wie er de beste is’. We dagen je uit op jouw niveau. We zorgen dat je technieken en oefeningen met een goed gevoel uitvoert. Zodat je na de les met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Gevarieerde LES-OPBOUW

cardio en conditie oefeningen
cardio en conditie oefeningen

Iedere les bestaat uit cardio-, conditie-, coördinatie- en techniekoefeningen. Soms gebruiken we  apparaten en attributen. Denk aan: borstzakken, kettle bells, battle ropes, elastieken, zwaarden en stokken.

COACHING staat centraal

coaching van ervaren leraren
coaching van ervaren leraren

Onze ervaren leraren leggen iedere oefening duidelijk uit en helpen bij de uitvoering. Zodat jij de oefeningen veilig en effectief uitvoert. Samen met je buddy beleef je plezier en word je gemotiveerd. Dit onder het toeziend oog van onze leraren.

Train op je EIGEN TEMPO

Iedereen kan meedoen
Iedereen kan meedoen

Onze lessen zijn voor ieder niveau toegankelijk. Wij geven de lessen op zo’n manier dat iedereen op het niveau en de intensiteit kan trainen waar hij/zij aan toe is.

Boek jouw PROEFLES

Een fijne sport ervaring
Een fijne sport ervaring

Een nieuwe sport uitproberen kan best spannend zijn. Wees gerust, wij zijn er voor jou. Vanaf het moment dat je een afspraak maakt zijn wij er om jou een fijne sportervaring te geven. Dat begint met duidelijke informatie die we je vooraf sturen. En tijdens de les begeleiden we je van begin tot eind. Je krijgt een buddy toegewezen die je wegwijs maakt en helpt bij alle oefeningen. De proefles is kostenloos en zonder verplichting.

 

PROEFLES

METEEN AANVRAGEN!

Vechten? Maar ik ben helemaal niet agressief?

Enkele kenmerken van een goede vechtsport zijn dat je kunt werken aan je zelfbewustzijn, coördinatie, balans en zelfvertrouwen. Je kunt je energie kwijt en blijft soepel terwijl je volop in beweging bent. Een vechtsport met elkaar beoefenen in een veilige en prettige omgeving heeft al deze voordelen in zich. Bij Po Chi Ch’uan kan dat allemaal.
Vanaf 16 jaar en ouder ben je van harte welkom.

 

SHAOLIN KEMPO - CHINESE VECHTSPORT VOOR IEDEREEN

Welkom

Po Chi Ch'uan is een chinese vechtsport.

Kom je ‘matten’? 


‘Ik wil meer rust en zelfvertrouwen'

'Ik wil met vechtsport mijn energie kwijt'

'Ik wil me kunnen verdedigen’

 
Complete vechtsport

Welke reden je ook hebt om sportief aan de slag te gaan, bij ons vind je de actie waar je naar zoekt. Je wordt lichamelijk en geestelijk fitter, je leert om situaties in te schatten en op de juiste manier te reageren. Je leert hoe je kalm en alert kunt reageren en je energie te richten. Po Chi Chuan (spreek uit: Poo Tsji Tsjoehan) is een unieke vechtsport uit China die je sterker maakt. Niet alleen je spieren en gewrichten, maar ook je hoofd. Je leert anders denken, anders aankijken tegen wat er om je heen gebeurt. En dat voelt geweldig. 

Unieke aanpak

Onze vechtsport kun je alleen maar in Tilburg doen. Gelukkig dat jij hier in de buurt woont dus. Bijzonder is ook dat we geen ingewikkelde regeltjes hebben, maar dat we op gevoel oefenen. Wel op basis van de principes, die kenmerkend zijn voor Po Chi Chuan. Wil je daar meer over weten, dan vind je meer informatie op pochichuan.nl 

Goed bezig

We besteden onder andere aandacht aan val breken, handgrepen, zwaardvechten en meditatie. In elke training ligt het accent ergens anders, maar alles komt aan bod. Het gaat bij ons niet om het winnen, maar om het bezig zijn. En iedereen is welkom. Mannen, vrouwen, jong en oud. Je zult merken dat het er allemaal heel gemoedelijk aan toegaat bij ons. Plezier, persoonlijke aandacht en respect voor elkaar staan bij ons centraal. 

Ontdek je kracht

Hoe hoog jij de lat ook wilt leggen voor jezelf, we bieden je de mogelijkheid om je doelen te bereiken. Of je nu weerbaarder wil worden, kracht, scherpte en techniek wil ontwikkelen of gewoon lekker met je lijf bezig wil zijn.

Vraag het maar eens aan onze deelnemers. Die zullen bevestigen dat ze verder gekomen zijn dan ze eerder voor mogelijk hielden.

Ben jij klaar voor een unieke ervaring?      

Kom dan eens langs voor een proefles! Kostenloos en zonder verplichting

Aanmelden?

Prijzen

 • 1
Locatie

Waar trainen wij

Let op: Nieuwe locatie: Wij gebruiken de gymzaal van stichting SELF Edisonlaan 15 in Tilburg

Po Chi Socials

Youtube

Twitter

Facebook

Pinterest

Login

Informatie voor de leden:

Contact

Als je vragen hebt over Po Chi Ch'uan, neem dan contact met ons op!

 • Stichting Po Chi Ch'uan Tilburg
 • Jeugd Vechtsport

Telefonisch bereikbaar: 013-5359487

 • Email: info@pochichuan.nl
 • Adres: Oeralweg 47
 • Postcode: 5022GR
 • Plaats: Tilburg
 • IBAN: NL33 INGB 0004 7102 31
 • KvK: 18089111