Youtube Twitter Facebook Pinterest

PoChiChuan

PROEFLES

METEEN AANVRAGEN!

 

SHAOLIN KEMPO - CHINESE VECHTSPORT VOOR IEDEREEN

Vechten? Maar ik ben helemaal niet agressief?

Enkele kenmerken van een goede vechtsport zijn dat je kunt werken aan je zelfbewustzijn, coördinatie, balans en zelfvertrouwen. Je kunt je energie kwijt en blijft soepel terwijl je volop in beweging bent. Een vechtsport met elkaar beoefenen in een veilige en prettige omgeving heeft al deze voordelen in zich. Bij Po Chi Ch’uan kan dat allemaal.
Vanaf 16 jaar en ouder ben je van harte welkom.


- Jonger dan 16 jaar? -

Ook voor kinderen is een vechtsport een prachtige basis. JeugdVechtsport Tilburg is een onderdeel van Po Chi Ch’uan en is er voor jongeren van 5 tot 16. Zij kunnen op een veilige wijze al de voordelen die een vechtsport bied ervaren. Via diverse leuke spelvormen leren de kinderen hun technieken en zullen ze geestelijk en lichamelijk sterker worden.

BEZOEK JEUGDVECHTSPORT TILBURG.

 

Wat doen we bij Po Chi Ch'uan Po Chi Ch'uan is de naam van onze sportschool in Tilburg. Po Chi Ch'uan is ook de naam van een vorm van Shaolin kempo, afgeleid van de originele oosterse vechtsport De vechtsport training is op maandag en woensdag van 19:00 tot 21:00 uur Po Chi Ch'uan wordt gegeven door 2 enthousiaste leraren (sifu) die je met deze vechtsport kennis willen laten maken. Het doet er niet toe of je onbekend of ervaren bent met andere (chinese) vecht- of verdedigingsporten, je bent van harte welkom om een proefles mee te doen met onze sportschool in Tilburg. Een typische training van 2 uur bestaat achtereenvolgens uit: Warming-up Om "wakker" te worden en het lichaam en de spieren klaar te maken voor de training. Hartslag omhoog! Grond Oefeningen Balans, valoefeningen, valbreektechnieken, diverse val- en roltechnieken Basis Technieken Vaste aanvallen en verdedigingen, met en zonder tegenstander, met of zonder wapens om de kempo technieken aan te leren. Nieuwe technieken Behalve de bekende stoot, slag en trap technieken wisselen we af met sparren, stokvechten, zwaard technieken, mesaanvallen en verdedigingen. Je traint dmv zelfverdediging jezelf lichamelijk en geestelijk om hier mee om te gaan. Maar er zijn ook de rustigere vormen als Tai chi, zwaardvorm, kata, en saifat als ook meditatie en ademhalingsoefeningen waarbij je leert te ontspannen en rustig te worden. Afsluiting Afsluiten met kan op een rustige manier dmv meditatie oefeningen ofwel intensiever door - onder begeleiding - met elkaar te sparren

Aanmelden?

Prijzen

 • Lid worden

  Lid worden

  Vanaf 16jr
  €20/mnd Schrijf je in met het contactformulier Ma en Wo
  19:00-21:00
 • Proefles

  Proefles

  Vanaf 16jr
  Gratis Geen probleem,
  vraag aan!
  bespreek een datum
  om mee te doen
 • Jeugd

  Jeugd

  5 tot 16 jaar
  €16/mnd Schrijf je in met het contactformulier Elke woensdag
  18:00-19:00
 • Jeugd

  Jeugd

  5 tot 16 jaar
  Gratis Vraag een gratis proefles en doe mee Doe mee en beleef plezier aan deze sport
 • 1
Locatie

Waar trainen wij

Po Chi Socials

Youtube

Twitter

Facebook

Pinterest

Login

Informatie voor de leden:

Contact

Als je vragen hebt over Po Chi Ch'uan, neem dan contact met ons op!

 • Stichting Po Chi Ch'uan Tilburg
 • Jeugd Vechtsport

Telefonisch bereikbaar: 013-5359487

 • Email: info@pochichuan.nl
 • Adres: Oeralweg 47
 • Postcode: 5022GR
 • Plaats: Tilburg
 • IBAN: NL33 INGB 0004 7102 31
 • KvK: 18089111