Youtube Twitter Facebook Pinterest

PoChiChuan

PROEFLES

METEEN AANVRAGEN!

 

SHAOLIN KEMPO - CHINESE VECHTSPORT VOOR IEDEREEN

Vechten? Maar ik ben helemaal niet agressief?

Enkele kenmerken van een goede vechtsport zijn dat je kunt werken aan je zelfbewustzijn, coördinatie, balans en zelfvertrouwen. Je kunt je energie kwijt en blijft soepel terwijl je volop in beweging bent. Een vechtsport met elkaar beoefenen in een veilige en prettige omgeving heeft al deze voordelen in zich. Bij Po Chi Ch’uan kan dat allemaal.
Vanaf 16 jaar en ouder ben je van harte welkom.


- Jonger dan 16 jaar? -

Ook voor kinderen is een vechtsport een prachtige basis. JeugdVechtsport Tilburg is een onderdeel van Po Chi Ch’uan en is er voor jongeren van 5 tot 16. Zij kunnen op een veilige wijze al de voordelen die een vechtsport bied ervaren. Via diverse leuke spelvormen leren de kinderen hun technieken en zullen ze geestelijk en lichamelijk sterker worden.

BEZOEK JEUGDVECHTSPORT TILBURG.

 

Po Chi Ch'uan in Tilburg is een chinese vechtsport. Wij behoren tot de verzamel groep Shaolin Kempo, ook wel bekend als Shorin Ken. Po Chi Ch'uan kenmerkt zich door een geheel eigen stijl. Deze vorm van Kempo werd al in 1957 in Nederland geïntroduceerd. Po Chi Ch'uan verzorgt al sinds 1985, dus inmiddels al 26 jaar, lessen en trainingen in deze unieke verdedigingssport in Tilburg. Deze Shaolin Kempo of Kenpo vorm wordt alleen in Tilburg gegeven. Lees snel verder om meer van ons te weten of kom gewoon een keer langs voor een gratis proefles! Tijdens onze training zul je met alle facetten van een moderne vechtsport te maken krijgen. Allereerst zijn er de aanvallen en verdedigingen die je krijgt aangeleerd door middel van een grote variatie aan oefeningen, vervolgens zul je deze technieken ook leren gebruiken bij aanvallen en verdedigingen met wapens zoals de lange en korte stok, japans en chinees (oefen)zwaard en messen. Po Chi Ch'uan maakt gebruik van korte zweepachtige cirkelbewegingen, voor zowel de verdediging als de aanval. Deze cirkelbewegingen vinden hun oorsprong in je centrum, hoog in je bekken. De lessen en trainingen worden gegeven op een losse, ontspannen manier, zonder de strikte discipline van een traditionele vechtsport of vechtschool. Po Chi Ch'uan kan op elk niveau beoefend worden. Van de eerste technieken voor weerbaarheid tot en met de “Full-Contact” versie. Door Po Chi Ch'uan leer je jezelf & anderen beter kennen. De bewegingen vereisen - goed uitgevoerd - weinig kracht. Dit maakt deze kempo vorm dan ook zeker geschikt voor vrouwen en jeugd vanaf 16 jaar.
Aanmelden?

Prijzen

 • Lid worden

  Lid worden

  Vanaf 16jr
  €20/mnd Schrijf je in met het contactformulier Ma en Wo
  19:00-21:00
 • Proefles

  Proefles

  Vanaf 16jr
  Gratis Geen probleem,
  vraag aan!
  bespreek een datum
  om mee te doen
 • Jeugd

  Jeugd

  5 tot 16 jaar
  €16/mnd Schrijf je in met het contactformulier Elke woensdag
  18:00-19:00
 • Jeugd

  Jeugd

  5 tot 16 jaar
  Gratis Vraag een gratis proefles en doe mee Doe mee en beleef plezier aan deze sport
 • 1
Locatie

Waar trainen wij

Po Chi Socials

Youtube

Twitter

Facebook

Pinterest

Login

Informatie voor de leden:

Contact

Als je vragen hebt over Po Chi Ch'uan, neem dan contact met ons op!

 • Stichting Po Chi Ch'uan Tilburg
 • Jeugd Vechtsport

Telefonisch bereikbaar: 013-5359487

 • Email: info@pochichuan.nl
 • Adres: Oeralweg 47
 • Postcode: 5022GR
 • Plaats: Tilburg
 • IBAN: NL33 INGB 0004 7102 31
 • KvK: 18089111