Welkom

Po Chi Ch'uan is een chinese vechtsport.

 


Weerbaar

Bekijk onze nieuwe campagne: Word jij weerbaar met Po Chi?Kom je ‘matten’? 


‘Ik wil meer rust en zelfvertrouwen'

'Ik wil met vechtsport mijn energie kwijt'

'Ik wil me kunnen verdedigen’

 
Complete vechtsport

Welke reden je ook hebt om sportief aan de slag te gaan, bij ons vind je de actie waar je naar zoekt. Je wordt lichamelijk en geestelijk fitter, je leert om situaties in te schatten en op de juiste manier te reageren. Je leert hoe je kalm en alert kunt reageren en je energie te richten. Po Chi Chuan (spreek uit: Poo Tsji Tsjoehan) is een unieke vechtsport uit China die je sterker maakt. Niet alleen je spieren en gewrichten, maar ook je hoofd. Je leert anders denken, anders aankijken tegen wat er om je heen gebeurt. En dat voelt geweldig. 

Sport, daar geef je om

Unieke aanpak

Onze vechtsport kun je maar op 2 plaatsen in Nederland doen. Gelukkig dat jij hier in de buurt woont dus. Bijzonder is ook dat we geen ingewikkelde regeltjes hebben, maar dat we op gevoel oefenen. Wel op basis van de principes, die kenmerkend zijn voor Po Chi Chuan. Wil je daar meer over weten, dan vind je meer informatie op http://www.pochichuan.nl/. 

Goed bezig

We besteden onder andere aandacht aan val breken, handgrepen, zwaardvechten en meditatie. In elke training ligt het accent ergens anders, maar alles komt aan bod. Het gaat bij ons niet om het winnen, maar om het bezig zijn. En iedereen is welkom. Mannen, vrouwen, jong en oud. Je zult merken dat het er allemaal heel gemoedelijk aan toegaat bij ons. Plezier, persoonlijke aandacht en respect voor elkaar staan bij ons centraal. 

Ontdek je kracht

Hoe hoog jij de lat ook wilt leggen voor jezelf, we bieden je de mogelijkheid om je doelen te bereiken. Of je nu weerbaarder wil worden, kracht, scherpte en techniek wil ontwikkelen of gewoon lekker met je lijf bezig wil zijn.

Vraag het maar eens aan onze deelnemers. Die zullen bevestigen dat ze verder gekomen zijn dan ze eerder voor mogelijk hielden.

Ben jij klaar voor een unieke ervaring?      

Kom dan eens langs voor een gratis proefles!.

Aanvullende gegevens